ExcellanceHaarmode

Dé specialist in haarkleuringen

Het team van Excellance Haarmode

Team Excellance Haarmode bestaat uit Else, Barbara, Ruby, Femke, Jodi en Linda, met Nerda aan het hoofd. Het is een enthousiast team vol met echte professionals die dagelijks bezig zijn met hun vak. Het team krijgt regelmatig nieuwe training op het gebied van haarkleuringen, haartrends, mannenkapsel, haarproducten etc. Een paar teamleden zijn al tientallen jaren in de salon van Excellance Haarmode te vinden. Fijn voor Excellance Haarmode en fijn voor u!

Naast de trends vindt Excellance Haarmode het belangrijk om milieuvriendelijke producten te gebruiken. Niet alleen het milieu wordt hier beter van maar ook uw haar omdat deze producten niet op basis van ammoniak worden gemaakt. Beter voor het milieu, beter voor uw haar en langer een mooie kleur!

Wilt u graag advies over een nieuwe coupe voor u? Kom dan een keertje gezellig langs in onze salon. Onze haarexperts staan voor u klaar!

 

 

About Image

Over Nerda zelf

Sinds 2017 runt Nerda van Varik in samenwerking met haar collega’s Excellance Haarmode. Nadat zij de Kappersacademie heeft afgerond startte ze haar carrière bij de vorige eigenaar Wiebe de Vries die haar ook verder heeft opgeleid tot kapster.

Image

Nerda van der Waart van Gulik
– Eigenaresse

Een echte  onderneemster

Nerda is een echte onderneemster en dat had Wiebe al snel door. Sinds de overname in 2017 is Excellance Haarmode volledig geüpdatet. Van de kleuren op de muur, de vloer in de salon tot natuurlijk de nieuwe website. Het was tijd voor een update naar 2019!