ExcellanceHaarmode

Dé specialist in haarkleuringen

Stralend de zon in met L’Oréal

De zomer staat weer voor de deur, in ons kikkerlandje is het nog even afwachten of we veel zon gaan krijgen. Maar wanneer je op vakantie gaat en je koffers pakt, dan mag dit set van L’Oréal niet ontbreken. Dit solar sublime set bestaat uit een shampoo, masker en een spray. Met dit set op vakantie, heb jij alles bij de hand om je haar goed te verzorgen. Het zwembad, de zee, de zon ze hebben allemaal invloed op ons haar. We willen natuurlijk wel met stralende lokken op de vakantiekiekjes verschijnen, dit set gaat je daarbij helpen!

Solar Masque

Het masker voedt het haar intens en herstelde natuurlijke beschermlaag. De beschermlaag kan namelijk beschadigd worden door de blootstelling aan de zon. Na een behandeling met dit masker is de haarvezel hersteld en bestand tegen schadelijke invloed van buitenaf. Het masker zorgt als het waren voor een schild tegen de UV-stralen.

Solar Shampoo

Wat is een vakantie zonder een bezoekje aan het strand? Helaas zorgt de (zoute) zee, het zand en de zon voor beschadigd haar. Maar ook als je het zwembad duikt heeft je haar het zwaar te voortduren, denk bijvoorbeeld aan het chloor. Daarom is het belangrijk dat je je haar goed wast met een After-Sun voedende shampoo, deze wast alle schadelijke elementen weg. De shampoo zorgt ervoor dat het haar wordt gehydrateerd en het verfrist. De shampoo beschermt en absorbeert UV-stralen. De shampoo is perfect om je haar mee te verzorgen aan het einde van een mooie zonnige dag.

Solar Spray

Je haar kan tijdens de zomermaanden gaan uitdragen. Deze onzichtbare beschermende conditioner spray van de sublime lijn is perfect. Je hoeft de spray niet uit de spoelen waardoor hij ideaal is op vakantie! De spray beschermt je haar tegen de zonnestralen en behoedt voor een uitdragend effect. Hierdoor zal je haar de hele vakantie blijven glanzen!

Dit set meenemen op vakantie? Of gewoon heerlijk in ons eigen lang uitproberen? We hebben nu een mooie aanbieding! Dit gehele set kun je nu voor €37,95 uitproberen, je krijgt van ons de Sublim Spray cadeau.