ExcellanceHaarmode

Dé specialist in haarkleuringen

Review CeraWand krultang

We hebben de komende maand een mooie aanbieding in onze salon, je koopt nu heel voordelig de CeraWand krultang in onze salon. Om je wat meer te vertellen over dit haarstylingsapparaat heeft onze collega Linda een blog geschreven over haar ervaringen. Enjoy!

Sinds ik mijn haar wat korter heb laten knippen in een lob (lange bob), vind ik het leuk om mijn haar te krullen. Je zou het niet zeggen maar ik heb van dat slappe haar en als ik m’n haar dan stijl met een krultang heb ik meer volume in m’n haar.

Sinds kort gebruik ik de keramische CeraWand krultang 19-32 mm. Hij is 32 mm van boven en loopt zo af naar 19mm. De reden dat hij zo afloopt is dat je dan meer volume aan de bovenkant van je haar krijgt. Ik gebruik heb nu al een tijdje in de salon en privé en vind hem echt superfijn. Je kan de graden goed aanpassen waardoor je voor elk haartype een goede temperatuur hebt 80 tot 120 graden is voor fijn tot dun haar, 120 tot 180 graden is voor normaal haar en 180 tot 210 graden is echt voor dik haar. Ik gebruik hem altijd op 180 graden met een hittebescherming ik gebruik de: Kèrastase Ciment Thermique omdat ik die het fijnst vind en mijn haar niet te zwaar maakt.

Mijn krullen blijven zeker een hele dag zitten en de tweede dag heb ik nog zoveel volume in m’n haar zitten dat het net lijkt of ik het model geföhnd heb. Als je een krultang zoekt zal ik deze zeker aanraden voor maar €39,95 heb je een keramische krultang die heel zacht voor je haar is, mooie volle krullen maakt en een zachte natuurlijke look creëert. Én het is natuurlijk een leuk cadeautje voor tijdens de feestdagen!