1401873525img.jpg

Dé specialist in kleuren!

Over ons

Sinds 2017 runt Nerda van Varik in samenwerking met haar collega's Excellance Haarmode. Nadat zij de Kappersacademie heeft afgerond startte ze haar carriere bij de vorige eigenaar Wiebe de Vries die haar ook verder heeft opgeleid tot kapster.

Het team van Else, Barbara, Ruby, Femke, Michelle, Annemieke en Nerda,  zorgt dat ze regelmatig vernieuwende ideeën krijgen om de kapsalon met haar tijd mee te laten gaan. Zo volgt iedereen regelmatig een training of kappersshowen specialiseert zich op een vakgebied. Daarnaast zijn er teamleden die al tientallen jaren bij Excellance Haarmode werken wat ook voor klanten een groot voordeel is. Dit betekent niet alleen een nieuw interieur maar ook het up- to- date blijven in het kappersvak. Zo volgen de kapsters trendcursussen bij L’Oréal en bezoeken ze twee keer in een jaar een kappersshow om de nieuwste trends op de voet te volgen. Wanneer u dus in wilt spelen op de trends voor uw haar; hebben zij al de ideeën!

Naast de trends vindt Excellance Haarmode het belangrijk om milieuvriendelijke producten te gebruiken. Niet alleen het milieu wordt hier beter van maar ook uw haar omdat deze producten niet op basis van ammoniak worden gemaakt. Beter voor het milieu, beter voor uw haar en langer een mooie kleur! Wilt u meer een haaradvies? Neem dan contact met ons op.

VPRI design & hosting in samenwerking met some-time